Νέα

Σεμινάριο - Παρουσίαση για τη νέα σειρά Ψυκτικών Μηχανημάτων COPELAND EAZYCOOL ZX

Η Freezecom AEBE, τη Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016, διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία στις εγκαταστάσεις της Freezecom, τεχνικό-ενημερωτικό σεμινάριο - παρουσίαση για τη νέα σειρά Ψυκτικών Μηχανημάτων COPELAND EAZYCOOL ZX..

Ψύξη μεταφορών : Επισκευή και συντήρηση

Ψύξη μεταφορών
Οι εφαρμογές της εποχούμενης ψύξης αποτελούν βασικό κομμάτι της δραστηριότητας της Freezecom A.E. Η εταιρεία διαθέτει πλούσια γκάμα ψυκτικών μηχανημάτων, ανταλλακτικών και εργαλείων για την ψύξη των μεταφορών.

Η σωστή και αποτελεσματική συντήρηση των ψυκτικών μονάδων των φορτηγών επιτυγχάνεται σε συνεργασία με την εταιρεία Γ. & Α. ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε - Freezecom Transport, τοποθετώντας καινούργια και γνήσια ανταλλακτικά.

Καταγραφικά Θερμοκρασίας

Καταγραφικά Θερμοκρασίας
Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι αναζητούν πληροφορίες για το θέμα της καταγραφής θερμοκρασιών σε ψυκτικούς θαλάμους και όχι μόνο.

Ποια η αναγκαιότητα της χρήσης καταγραφικών;

Η αυξανόμενη ζήτηση για μεγαλύτερη ποικιλία τροφών εκτός εποχής έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της παραγωγής κατεψυγμένων τροφών όπως για παράδειγμα, κρέατα, ψαρικά, σφολιατοειδή, λαχανικά, έτοιμα μαγειρεμένα πιάτα, ακόμα και προϊόντα ζαχαροπλαστικής.

Η Freezecom A.E δίπλα στον επαγγελματία της ψύξης και του κλιματισμού

Η Freezecom βασιζόμενη στις αρχές της υγιούς επιχειρηματικότητας και της άμεσης εξυπηρέτησης, δεδομένων των δύσκολων συνθηκών που επικρατούν στη χώρα μας , στέκεται δίπλα στους πελάτες της ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες απαιτήσεις της εποχούμενης και βιομηχανικής ψύξης. Η Freezecom Α.Ε. είναι σε ετοιμότητα να σας προμηθεύσει με ανταλλακτικά για τα ψυκτικά σας μηχανήματα αλλά και να πραγματοποιήσει την επισκευή και συντήρηση ψυκτικών μηχανημάτων αυτοκινήτων χάρη στην τεχνογνωσία της εταιρείας Γ. & Α. ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ  “Freezecom Transport”.