Εταιρία

Η Freezecom Α.Ε. δραστηριοποιείται στο χώρο της εμπορίας μηχανημάτων, εξαρτημάτων και ανταλλακτικών, καλύπτοντας όλο το φάσμα εφαρμογών της επαγγελματικής ψύξης και κλιματισμού.

Αναλυτικότερα οι τομείς στους οποίους δραστηριοποιείται η Freezecom A.E. είναι:

  • Εμπορία ψυκτικών μηχανημάτων, εξαρτημάτων, ανταλλακτικών και εργαλείων που καλύπτει όλο το φάσμα εφαρμογών της επαγγελματικής ψύξης και του κλιματισμού.
  • Εμπορία εξαρτημάτων, ανταλλακτικών και εργαλείων για κλιματισμό αυτοκινήτων, φορτηγών και ειδικής χρήσης οχημάτων.
  • Εποχούμενη ψύξη. Αποκλειστικοί διανομείς του Οίκου Ζανοττι Ιταλίας. (εμπορία, εγκατάσταση, συντήρηση και επισκευή ψυκτικών μηχανημάτων μέσω της συγγενούς εταιρείας «Γεώργιος & Αθανάσιος Βασιλάκης και ΣΙΑ ΟΕ».
  • Τμήμα μελετών - Τεχνική υποστήριξη πελατών, προϊόντων.


Η υγιής επιχειρηματικότητα, το ήθος, η συνέπεια, η αξιοπιστία και ο επαγγελματισμός έχουν καθιερώσει τη Freezecom A.E., ως τον πλέον έμπιστο συνεργάτη- αντιπρόσωπο σε διεθνείς και εδραιωμένους οίκους της παγκόσμιας αγοράς.

Η συνεργασία της εταιρείας με κορυφαίους οίκους του εξωτερικού εξασφαλίζει την ποιότητα των προϊόντων που διαθέτει στην ελληνική αγορά. Συγκεκριμένα, η Freezecom A.E. έχει επιλέξει την αντιπροσώπευση προϊόντων κατασκευής μηχανημάτων και ανταλλακτικών από ευρωπαϊκές εταιρίες για την επαγγελματική και εποχούμενη ψύξη, καθώς και τους μεγαλύτερους ιαπωνικούς οίκους για τον κλιματισμό αυτοκινήτου.

Χάρη στη συνέπεια, τις επιχειρηματικές και επιχειρησιακές επιλογές της, η Freezecom A.E. εμπλουτίζει διαρκώς το εύρος των προσφερόμενων προϊόντων της και σήμερα είναι σε θέση να παρέχει πληθώρα λύσεων στον τομέα της ψύξης και του κλιματισμού.